mai are rost sa lupti, daca cei ce ar trebui sa te incurajeze iti fring aripile???

inainte sa-mi fac blogul doream sa strig in gura mare cit de indignata eram,pentru ca dupa un anumit eveniment la scoala am realizat ca desi suntem cu totii oameni si eu (17 ani) nu sunt chiar copil mic , opinia mea nu a prea contat si ceea ce am spus nu a dus la vreun rezultat…mereu profesorul este drept?!?!?

cel ce a trecut sau trec prin  poarta scolii zi de zi…cred ca o sa ma inteleaga…

da..e plictisitor uneori sa stai la ore…uneori nu ai chef sa-ti faci temele…sau sa participi la vreun concurs,competitie sau alta activitate extrascoalara..dar desi nu e obligatoriu , copilul simte ca e impus moral sa faca ceva , pentru ca profesorul sa nu-l manince din priviri…

si in pofida faptului ca nu dorim(elevii),noi facem ceea ce ni se cere…insa cind vine timpul ca ei (profesorii) sa ne asculte pe noi , sa participe acolo unde dorim noi…EI SE PLICTISESC !!!

sincer, ma simteam zdrobita….mai ales ca anume ce pregatisem eu nu mai ajunsese la ochii si urechile lor,pentru ca nu mai aveau rabdare……..le era asa de greu sa mai stea 5 min???

urmatoarele 2 zile dupa acea serbare…si acest incident…nu puteam realiza cum poate un profesor care tinde sa educe un copil ca pe al ei (ca doar e a 2 mama nu???) sa nu respecte munca altui omuletz,ce deabia isi croieste un drum in viata cu propriile puteri???

cind eram mai mica (pina la virsta de 14 ani cred) imi doream nespus de mult sa devin profesoara de limba si literatura romana,la clasele primare….iar aceasta dorinta nu a aparut asa..din aer,dar din grija,respectul si bunatatea persoanelor ce se pot numi cu adevarat profesori,celor ce nu iti e frica sa le incredintezi educatia copilului tau…!!!

p.s. MAI AU ELEVII VREUN STIMUL PENTRU A FACE CEVA IN CADRUL SCOLII DACA CEEA CE FAC NU ESTE APRECIAT SI RESPECTAT ???

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s