ah….ce zi !!!….am zimbit pina cind ma dureau obrajorii…am vorbit pina cind cuvintele au fost de prisos….am privit pina cind am inchis ochii pentru o secunda ca sa clipesc si apoi sa continui sa privesc…spre cer…spre hulubasi…spre persoana de linga mine…spre mine insumi…

azi am facut un bine…poate unul micut pentru planeta dar pentru cineva e unul mare…am hranit hulubasii din parcul de la Riscanovka…cu pinica….moale…mmm…si asa funny e sa stai si sa-i privesti asa dragalasi cum sunt , cum ciugulesc….cum se bat pentru o farimitura…si sa-i auzi scotind niste sunete hazlii….ah.!..si sa nu uit de dansul „barbatilor” pentru a cuceri”domnisoarele”…asa se mai straduiau..doi pasi si rotire…si iar doi sau trei pasi si iar rotire..ei da nici una nu s-a lasat cucerita…:)

abia astept urmatoare plimbare … si hulubii cred ca tot asteapta..sa-i hraneasca cineva..:)

2 răspunsuri »

  1. shockchat spune:

    am inghetat..si inca cum..:)dar lor le era foame asa ca am rabdat eu…:)si o sa ma stradui cit mai des sa-i bucur asa..:)

    Apreciază

  2. Natalia spune:

    Uffff, imi este dor si mie de o plimbare dar vreau soare. Cum ai fot ieri in parc? Nu ai inghetat? Dragut din partea ta ca i-ai hranit. Sincer nu multi o fac pe la noi.

    Apreciază

Lasă un comentariu