…oare exista paradisul???…a existat el vreodata???…sau sunt doar cuvinte din Biblie???
…si faptul ca in „paradis” exista copacul cu fructe „pacatoase” oare nu face din el unul imperfect???
…sau asemeni perfectiunii gradinii Edenului e si lumea noastra???…totul e bine parca…dar in realitate acolo undeva se gaseste acel copac cu fructe otravitoare…si tu nu stii care e….iar daca musti…te otravesti ???!! OARE ?!?

nu cred ca Dumnezeu a fost asa de crud cu oamenii…si desi ia alungat din Paradis pentru vecie…le-a daruit o bucatica din el pe pamint….le-a daruit copilaria…(pe care Adam si Eva nu au avut-o!!!)…

deci din momentul cind ne nastem…crestem…facem primii pasi…incepem a vorbi…suntem in Paradisul acela pierdut???…si o data cu primul pacat…prima minciuna sau injuratura….atunci cind cica nu mai suntem copii…atunci suntem si noi alungati din RAI????….sau nu degeaba primii 3 ani de viata nu nii putem aduce aminte…oare doar 3 ani traim in RAi dupa care vine termenul limita si suntem izgoniti..???

…nu cred ca cineva poate raspunde cu precizie la intrebarile astea…un lucru e clar…copilaria e cea mai frumoasa etapa a vietii oricarui om…deci un fel de RAI terestru 🙂
si chiar daca am fost alungati din el….noi sau stamosii….stramosilor nostri….intreaga viata , o bucatica din Rai va fi cu noi…aici…sub coasta lui Adam din care s-a nascut Eva….

Anunțuri

2 răspunsuri »

  1. Bogdan spune:

    Frumos spus.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s