Care este idealul meu…???

Eu…eu sunt idealul meu..eu,cu gresesile si succesele mele..cu defectele si calitatile mele..cu da si nu..

Cu trecerea anilor am fost inconjurata de o multime de oameni , fiecare cu caracterul sau si de la fiecare am incercat sa invat ceva ce ma face sa cresc in ochii altor persone cunoscute sau nu.

In primul rind , in fata ochilor mei ca exemplu sunt parintii , desi sunt si ei oameni si pot gresi , ei imi arata zi de zi cum trebuie sa procedez si cum nu , imi deschid ochii ca sa vad realitatea si sa incerc sa nu fac unele greseli ce le-au savirsit ei.

Bunica , imi arata prin comportament si vorba ei calda cum au fost oamenii de inaintea mea , cit de buni , blinzi si intelegatori si incearca prin sfaturi sa ma fereasca de obstacolele ce ma asteapta in viata.

Prietenii , pot fi priviti ca niste ideealuri  pentru ca mereu ne ajuta dar exista momente cind unii iti intorc spatele si atunci din prieten devine dusman sau rival.

Persoana iubita…cea care ma face sa ma simt femeie…una frumoasa,cea care mereu gaseste cuvintele potrivite in momente potrivite,cea care stie ce gindesc fara sa spun asta cu voce tare….cea care ma priveste cu atita dragoste….care ma vede ca ceva divin…cea pentru care sunt si eu un ideal…

Oamenii pe care ii vedem o data in viata , desi la prima vedere ne par nefolositori si de la ei luam ceva , fie ca ne place stilul lor de a fi si vom tinde in viitor la asta sau ceva sufleteste , mereu vor fi lucruri pe care uneori dorim sa le posedam.

Vedetele..oameni obisnuiti cu aceleasi greseli si defecte dar devenid cunoscuti devin un fel de ideal pentru alte personae , pentru mii de personae care ii  vad  doar pe scena,in poze sau filme..dar nu in viata reala.

Si desi le sunt recunoscatoare tutoror persoanelor care ma inconjoara pentru simplu fapt ca ma fac ceia ce sunt …eu sunt idealul meu…un ideal care mereu va tinde spre o treapta mai inalta dar fara sa uite sa privesca si inapoi pentru a nu uita ce am fost odata…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s