another crazy day…

anume in asa zile uiti de toate si de toti….anume in asa momete simti cum sufletul si trupul traieste , nu supravietuieste….and this is so fucking good !!!!

aaaaaaaaaaaaa…………tu,el,ea,ei,voi,noi….toti…toti cei ce erau acolo…toti traiau….in orasul plin de probleme…in orasul in care toti se grabesc (idee nu am unde)…in acest oras sunt oameni carora nu le pasa ca ploua , ca e putin frig…carora un ecou launtric le-a spus sa se opreasca….sa asculte, sa strige,sa aplaude,sa sara in sus…cit mai sus…sa dee ca nebunii din cap :)….sa simta ca sunt ei insusi…ca traiesc….ca sunt alive!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……ah…ce bine a fost….

nu prea ascult asa muzica….si atunci cind ajung sa o ascult ma las dusa de val…

sssssssssiiiiiii  ce poate fi mai good decit citeva ore petrecute cu cea mai buna prietena??? cu cocktail (idee nu am cum se numeste :D)….cu cartofi fri si cheaseburgher….cu stropi marunti de ploaie….cu scris pe acel mic „perete” din centru…cu muzica…cu risete de la nimic si totodata de la tot si toate :D…..

pentru cei ce inca nu si-au dat seama despre ce vorbesc…. ->vorbeam despre concertul din centru … cu lume cu par verde 😀

plouata dar cu dispo 100% …am sarit in sus,aplaudat si tipat…. (nu chiar ca admiratorii acestui gen de muzica , desi unele piese intradevar mi-au placut)…:) credeam ca o sa asurzesc :D….

si chiar culmea..eu cu dispo..astept troleul 25…iok…nu vine!!!…ma duc la rutiera 180…iok si aici…HEY ?! e weekend cind oamenii se distreaza un pic si ruta nu merge???…ei daca scriu acum pe blog inseamna ca am ajuns totusi acasa…(a venit tata dupa mine :D)….iiiaaaakkkaaaa aaasssssaaa 🙂

Reclame

6 răspunsuri »

 1. Grig spune:

  Ma bucur pentru felul in care va distrati !

  Apreciază

 2. […] crazy !!!! (shockchat.wordpress.com) […]

  Apreciază

 3. nabiyafly spune:

  va-ţi distrat super, peripeţii…. nda şi rutele din regiunea asta nu-s chiar cu orar pîn tîrziu (sau nu-l respectă) cel mai tîrziu îl vad pe 127

  Apreciază

 4. Margantzovka spune:

  dap!!!
  ))
  cocktail> ice coffe in stil engleyesc…)))ai uitat sa scrii cum ni s-o rupt portofelu in mc donalds, si ni-o zburat tati banutii)))))
  a fost super…data viitoare sa ne imbracam mai potrivit :DDD

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s