tii minte acele secunde , minute , ore…cind erai fericit????…fericit cu adevarat….

da ce o fi fericrea???

…e atunci cind iubesti…cind ai pe cineva alaturi care te inveleste noaptea , te saruta dimineata si te tine de mina toata viata…???!!!

…cind te scoli dimineata fara sa privesti cit e ceasul si realizezi ca esti inca in viata , si ca mai ai cel putin  inca o zi la dispozitie sa fii fericit , inca o zi ca sa faci pe cineva fericit…???!!!

…e atunci cind beai ceaiul ori cafeaua  de dimineata dintr-o ceasca mare si o tii cu palmele pentru ai simti caldura … si sorbesti cite putin pentru a prelungi placerea??!!!

…e atunci cind simti aerul…il simti numai atunci cind inchizi ochii si te lasi doborita de maretia vazduhului ???!!!

…e atunci cind nu simti greutatea corpului tau…atunci cind apa te stapineste…???!!!

…e atunci cind uiti de virsta si te distrezi asa cm iti cere inima s-o faci…si nu conteaza ce lucru trasnit iti invadeaza creierul…da-i drumul…da-i viata….!!!

…e atunci cind simti picaturi de apa ce se izbesc te piele cu o viteza colosala…si simti acea placere cu fiece celula…si te simti bine…te ismti curat , inoit , iertat si cel mai principal te simti tu…fara greseli , ginduri , greutati…esti tu…tu cel fericit…!!!

…e atunci cind iti reamintesti  cit de fericit erai cind parintii in copilarie iti cumparau un balon…si ii purtai acelui obiect gata sa se sparga in orice clipa o dragoste imensa .. o dragoste ce doar cei mici o pot simti cu adevarat… mergi si cumpara un balon…leagal de mina si mergi cu el pina nu se sparge… :)….nu crede ca asta iti va provoca disconfort , din contra atunci cind vei vedea zimbetul de pe fetele trecatorilor vei intelege ca ii faci fericiti pe citeva clipe…si oare nu iti va fi mai cald in suflet dupa asta???

…e atunci cind pe mina iti aterizeaza o buburuza…una mica…si tu ii numeri bulinile ca sa vezi citi anisori are… :)… si apoi ridici mian sus ca sa vezi in ce parte zboara si in acea parte te asteapta fericirea pe tine…:)

…e atunci cind  simti adrenalina in singe ??!!!…

…e atunci icnd vezi  marea , si te gindesti oare are sfirsit???…cind asculti vuietul marii intr-o scoica…cind simti nisipul fierbinte cu degetele de la picioare…si devii una cu pamintul…!!!???

…e atunci cind vezi apusul soarelui si stai treaz toata noaptea ca sa-i vezi si rasaritul…!!!???

….fericirea e ceea ce te afce sa simti caldura in suflet , ceea ce te face sa zimbesti , ceea ce te face sa nu te gindesti la nimic … fericirea suntem fiecare din noi , doar trebuie sa nu uitam asta si sa pretuim cu adevarat ceea ce avem…

p.s. articolul e inspirat din video-ul de mai jos care e imprumutat de la http://cristinaevtodii.wordpress.com/….si sincer nu am inteles deodata  ideea prezentata , deabia la sfirsit am  intrat in esenta lui…e un video care pur si simplu te face sa pretiesti faptul ca poti vedea lumea inconjuratoare si te face sa intelegi ca chiar si acei oameni ce nu poseda aceasta posibilitate tot pot sa se bucure de viata , doar ca au si ei nevoie de iubire…

 

 

 

 

Reclame

6 răspunsuri »

 1. Iuliana spune:

  Daca reusesti sa te bucuri de fiecare clipa a vietii, inseamana ca ai atins piscul fericirii…(inseamna ca ti s-a spart balonul cel legat de mina:D)
  Super idei…;)

  Apreciază

 2. Alice spune:

  fericirea e un ideal pentru toti…si totusi,fiecare vede fericirea altfel.Eu m-am regasit in toate randurile..multumesc pentru comentariile tale ata de frumoase!! si te incurajez sa comentezi la fiecare post! 🙂

  Apreciază

 3. Kupidonciq spune:

  Îmi place ce ai scris şi video e pur şi simplu minunat.
  Trebuie să ne trăim clipa, că mîine poate fi tîrziu. Şi nu o să mai avem cale de întoarcere. Timpul nu îl poţi opri. Fuge ca nebunul 😀

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s