of…shi bred!!!!!!!!!!!!!!!
….eu preamo afighesc….de lumea asta de azi….jasty…
…cica hai sa faca biserica sait special unde poti intra si plati de la 10 lei la mii de lei pentru ca sa fii scris la sanatate ori pentru alt ceva….
…ujasno…de-am si religia se cumpara cu bani , dap cum ramine cu sufletul???….ei…daca il mai are cineva in ziua de azi….:(….si tehnologiile au ajuns sa cumpere sau sa schimbe valorile spirituale ramase….
…nu ca ma duc eu la biserica in fiecare duminica , dar cred in Dumnezeu si nu consider ca daca o sa ma duc „de nevoie” acolo o sa fac un bine cuiva sau mie…ma duc la biserica atunci cind am posibilitatea si cind vrea sufletul meu…iar daca Dumnezeu e pretutindeni atunci  El ma aude cind ma rog lui……
…si cum poti cumpara toate astea printr-un click pe un sait???…
…inteleg ca atunci cind mergi la biserica oricum achiti aceasta suma pentru ajutorul acelui lacas sfint  dar macar faci un efort si te misti de pe divan….da nu iti pui 10 lei in contul acelui sait si apesi click si gata ti-ai facut „datoria” de crestin….
…de cind forma prin care iti arati credinta se estimeaza la un sait ???…. de cind manifestarea acestei credinte se modernizeaza odata cu trecerea anilor???
…ce ne mai ramine…??…sa inlocuim Biblia cu laptopul si preotul cu o voce mecanizata….ori daca se poate sa fii crestin doar achitind bani si stind acasa…atunci inchidem si bisericile??….
…si cica totul e spre binele populatiei…da….!!!..oare asa se propavaduieste o credinta??…prin sait??…
…of….ce absurditate….
Reclame

4 răspunsuri »

  1. Vadik spune:

    da, ce e drept- e drept, O lume nebuna, nebuna de tot. apropo in SUA se poate de comandat un om careia ii vei plati ca sa stee in rind pentru ceva in lokul tau, sa se duka in lokul tau la serviciu, sunt si ceva agentii care cu asa ceva se okupa, si ce e mai straniu ca in Japonia exista deja roboti care, poate inka sunt limitati in functii, dar fac ca acei din SUA! Куда катится мир?!

    Apreciază

  2. Vadik spune:

    a vazut cineva asa film ca „Demolition Man”, akolo si dragostea era virtuala! da prikoli asa ceva va fi si in ziua de astazi? dragoste virtuala, sarut virtual, religie virtuala, caroce nu stiu, oamenii isi iese din minti!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s