Și în cea de-a 4-a zi tot pe Venus am întîlnit dimineața și tot în hotelul Melodia****.

Dacă pînă azi spuneam că abia e luni, marți, miercuri, atunci de azi toți vor spune că e deja joi, vineri… 😦

🙂

[day 4]

🙂

După un mic dejun copios, am avut parte de o mică excursie prin hotel. Aici am fost plăcut surprinsă să găsesc sală de forță, saună, sală de masaj și cameră  de joacă pentru copii. Totodată, vă prezint mai jos exemplu de cameră/apartament cu pat pentru 2 persoane.

ippippippippipp

Trebuie să menționez că tot în acea zi am vizitat și hotelul Favorit** (a primit a 3-a * dar în acesată vară tarifele vor fi ca ale unuia de 2 stele). Aceasta seamană mult cu Melodia, diferența constînd în lux și facilități. Desigur că cei cazați aici pot beneficia de facilitățile din Melodia, contra cost.

ippippipp

Și încă ceva! Resort Melodia Venus dispune de un centru de evenimente compus din 3 săli moderne (BOLERO, JAZZ, TANGO) unde pot fi organizate o gamă variată de evenimente  pentru un număr de pînă la 246 de persoane. Pînă aici se ajunge cu transportul oferit de hotel. A urmat drumul înapoi spre Melodia, însoțit de procurarea cîtorva suvenire și imortalizarea peisajului în poze.

ipp ipp ippippippippipp

Aici se încheie sejurul nostru în hotelul Melodia. Cu bagajele în mîini ne-am pornit la plimbare și în cîteva minute am ajuns la noua noastră „căsuță”- hotelul Delta***.

 Așa am ajuns noi de pe Venus pe  Jupiter.

Trebuie să vă spun că Delta este hotelul meu favorit!!!!!! Cu siguranță căndva voi reveni aici, cred că atunci cînd voi  avea copilași!

ippippippippipp

După ce am colindat împrejurimile, am avut parte de o excursie la hotelul California***, care are și piscină la care cei care sunt cazați la Delta au acces gratuit! Acesta se află mai aproape de mare, clienții avînd parte, de la etaj, de o priveliște uimitoare!

ipp ipp ipp ipp ipp  ipp ipp ipp ipp

Am ajuns și în această zi la mare!!! E adevăvărat că nu a fost soare, dar eu sunt încîntată și de boarea de vîntișor, doar să fie la mare.

 DSC03942DSC03944DSC03947DSC03948DSC03951DSC03960DSC03968DSC03982DSC03983DSC03981DSC03984DSC04022DSC04026DSC04031DSC04038DSC04048

În aceeași zi am avut o „conferință de presă” cu șefa ANAT România, Corina Martin, și cu directorul hotelului Delta, Andrei Țigănaș,  un domn zîmbăreț, care sunt sigură că-și iubește la nebunie meseria, pentru că doar un om care depune trup și suflet în ceea ce face poate aduce un hotel la nivelul la care e acum. Eu aș spune că nu e un hotel, e o casă! Aici ve-ți înțelege cu adevărat că vă puteți simți ca acasă și în ospeție !

Proprietarul ne-a povestit despre superstar-ul hotelului, Nick, un domn care are rolul de animator, „bonă”, educator dar în primul rînd de prieten pentru toți copilașii din acest hotel! Cică atunci cînd sună oamenii pentru a brona o cameră mai întîi de toate întreabă dacă este Nick… Draguț!

A urmat o cină delicioasă, muzică live bună și dansatori profesioniști:)ipp

 

Cam atăt pentru această zi, următoarea tot aici am petrecut-o așa că aștepta-ți poze și mai multe impresii megaultrasuperpuper pozitive depre hotelul DELTA!!!!

Reamintesc că #off-ul la mare a fost posibil datorită lui Alex Filipski și agenției de turism Voyage Center Philipsky-Tour !!!!!

ATENȚIE!!!  Dacă te decizi să mergi la mare în România și să te cazezi la unul din aceste hotele (despre care am scris pînă acum și despre care urmează să scriu) și spui că ai aflat de el de la mine de pe blog primești 10% REDUCERE !!!!  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s