Deci…yes, yes, yes…știu că deja o lume întreagă a făcut acest TAG fie în mod scris, fie pe YouTube în mod video…și iată că am acceptat și eu această provocare.

Hai dar să nu tragem pisica de coadă și să începem a scormoni prin geanta mea!

11899870_952044431523528_5159959808987481043_n

Vara aceasta am ales să mi-l fac drept tovarăș pe acest rucsac din fotografia de mai sus. E de culoarea cerului senin presărat cu o mulțime de floricele. Mă uit la el și înțeleg că e vară!

Iar în Moldova încă e vară – 35 august! IUHUUU !!!!!

În această ordine de idei vă da-ți seama că în acest rucsac încap o mulțime de lucruri, așa că luați-vă o cană cu ceai și savurați-o în timp ce eu vă uimesc cu conținutul backpack-ului meu !

DSC_0307

 1. Vara aceasta am decis să-mi răsfăț ochișorii așa că mi-am procurat o nouă pereche de ochelari de vedere. De fapt, relația noastră amoroasă dintre mine și ochelarii de vedere a început încă din copilărie, acum însă îii port doar cînd citesc sau lucrez la laptop, ori cînd trebuie să cîtesc meniul într-o cafenea cu lumina cam slabă :))) .
 2. Dacă e vară e logic să am mereu cu mine și o pereche de ochelari de soare. Nergi. Simpli. 
 3. Vara nu e vară dacă nu te asortezi pe tine cu ea. Vara înseamnă culori vii, culori care îți aduc zîmbetul pe buze ori de cîte ori le vezi. Așa e și cu portmoneul meu micuț și draguț și galben!!! Ador această culoare pentru că e ca un zîmbet mare contagios.
 4. Vara nu ar fi vară dacă Verginica (EU) nu ar citi mult! Am rămas mega impresionată, plucut impresionată, de felul în care cum e scrisă această carte, despre ce anume e scris și cu ce gînduri te lasă după. O recomand și vouă cu mult drag așa cum mi-a fost și mie recomndată.
 5. Ei și cum făra telefonul mobil?! Cum fără drăgălășenia asta roz? Datorită lui am făcut o groază de video și foto, datorită lui țin legătura cu oamenii dragi…ei cum fără Huawei P6 al meu?DSC_0305
 6. Apă!!! Multă multă multă apă!!! Că doar e vară, nu? Hidratare și iarăși hidratare!
 7. Termos-ul meu pentru ceaii sau cafea. De regulă îl folosesc cînd plec la serviciu. Desigur că pe lîngă ceai sau cafea mai iau cu mine și o gustărică.
 8. HALLS – yammy!
 9. TicTac – yammy!
 10. USB – lucru foarte util, niciodată nu știi cînd o sa ai nevoie de el, așa că mereu trebuie să ai unul la îndemînă!
 11. Pix – în caz că ai nevoie să-ți notezi ceva sau te semnezi sau mai știu eu ce…
 12. Creion simplu – de regulă îl folosesc pentru a face notițe în cartea pe care o citesc la moment.
 13. Șervețele umede – nu trebuie să uităm de igienă! DSC_0303
 14. Dezinfectant – ei ce să mai zic, faptul că sunt fiică de soră medicală și-a lăsat amprenta. Eu urăsc să-mi simt miinile murdare, așa că pentru mine acesta e un lucru indispensabil.
 15. Căștile + chestiuța care le ține deznodate. Albe. Frumoase.Calitative. Comode. Perfecte.
 16. Încărcătoarea pentru telefonul mobil. Are și el nevoie uneori nevoie să mănînce și nu știi niciodată cînnd îl apucă brusc foamea. Trebuie s-o ai mereu la îndemînă pentru a-l reanima.
 17. Pieptene din lemn. E micuț și comod și nu-mi rupe părul. 
 18. Pudra. Nu e un lucru pe care-l port cu mine chiar zi de zi dar e un lucru indispensabil pe o așa căldură!
 19. Balsam de buze!!!!! Eu dacă aș fi pusă să aleg ce lucruri să-mi iau pe o insulă nepopulată, unul din ele ar fi balsamul de buze! Straniu, nu?! Nu mă refer doar la acel din fptografe, pentru că am încă vreo 10, și să nu credeți că îmi sunt îndeajuns! :))))) 
 20. Ruj de buze – e aproape aceeași dragoste cum e și cu balsamul, doar că aici e una colorată.
 21. Luciu de buze. Cu cîteva luni în urmă nu suportam să am așa ceva pe buze, pentru ca mi se părea lipicioas și se lipea părul de el și …. Însă, acesta e (idee nu am de ce) altfel. Așa că am zis că trebuie să-l încerc o dată, de două, de trei…și așa am ajuns să-l îndragesc. În plus, cica e cu efect plump up (de mărire a buzelor)…eu cred că e bullshith dar îmi place că are mintă sau ceva de genul care îți răcorește într-un fel buzele. 

Acum știți ce port de regulă cu mine în rucsac. Desigur că aceste lucruri nu sunt bătute în cuie și evident totul depinde unde merg și cît de încăpătoare e geanta. 

Cui i-a plăcut acest TAG îl poate împrumuta cu mare plăcere!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s