Crazy :)))  So excited :)))

IMG_20160313_113115O zi perfectă de duminică începe când ai oameni dragi alături, adunaţi toţi într-un loc drag şi servind ceva gustos. Pentru că de ce nu?

Duminica despre care menţionam a fi perfectă a început puţin după limitele Chişinăului, mai precis în Cojuşna.

Iar pentru că cel care se trezeşte mai devreme ajunge mai departe, pînă la amiază am poposit noi ( cei 10 bloggeri ) la vinăria Chateau-Cojuşna, ori cum i se mai spune Migdal-P.

Pentu mine aceasta a fost prima vinărie vizitată din Moldova. Aşa că am privit şi ascultat cu mare atenţie tot ce ne-a povestit şi arătat ghidul nostru, Natalia.

Evident că nu o sa vă repet cuvînt cu cuvînt ceea ce am aflat acolo, pentru că o să vă fie mult mai interesant să vedeţi şi să ascultaţi simultan aflîndu-vă acolo. Totuşi pentru cei care nu au răbdare sau vor să fie cît de cît informaţi înainte de a vizita Migdal-P, recomand spre răsfoială pagina lor oficială, care se află AICI.

Trebuie să subliniez faptul că fiind unul dintre cei mai mari producători şi exportatori de vinuri din Moldova, compania dispune de echipament performant de producere şi depozitare de origine Italiană si Germană.

 

Acum trecem la partea aromată și rafinată.

IMG_20160313_120113

Aceasta este una din cele 4 săli puse la dispoziţia vizitatorilor pentru a se delecta cu bunătățile de la Migdal-P. Frumos și cu suflet, așai?

Primul pe listă a fost vinul alb –  Umbrela Muscat sec, anul 2012. Preferatul meu.

După care a urmat un vin rose – Umbrela Rose Pinot Noir, anul 2014.

Aici am descoperit o băutură care ma intrigat – Grappa de muscat. Produs nou lansat pe piață.

Cel din urmă a fost – Divin Migdal-P cu vîrsta de 5 ani. Cu siguranță tata o să-l aprecieze la justa lui valoare! 😀

Nu uitați că vinul bun se servește cu…IMG_20160313_120339

… zîmbetul pe buze!

Selfie time:)

Misiunea companiei este de a propaga cultura consumării vinului de calitate, popularizarea pe plan naţional şi internaţional a vinului moldovenesc, dar şi grija faţă de sănătatea consumatorului.

După cele auzite, văzute și gustate afirm cu drag că la Chateau Cojușna ve-ți găsi vinuri și divinuri cu gust rafinat și memorabil. Așa că dacă nu știi ce să faci într-o zi de duminică – fă ceea ce am facut EU !!! O excursie la Migdal-P va fi alegerea perfectă dacă vreai să-ți uimești iubita/iubitul sau un prieten/coleg/rudă/șef dintr-o altă țară care a venit în vizită pe meleagurile noastre! Anume pentru astfel de ocazii speciale vinăria are și un hotel (4 camere) în care personalul te va face să te simți ca acasă.

Outside view of Migdal-P !!!

Iar pentru că nu degeaba moldovenii sunt numiți ospitalieri, la finele excursiei am avut parte de o surpriză ( vin roșu Umbrela Merlot ). Tare frumos din partea lor !IMG_20160313_132942

Dacă mai trec pe la ei? DA, DA, DA și iarăși DA!!!

IMG_20160313_112832

p.s. Ești deja cu paharul de vin în mână, așai?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s