tumblr_inline_o89s3bRmuj1tki463_1280

SALUT !

Eu…om care nu prea prietenește cu răbdarea, preferam să privesc un film decît un serial. De ce? Pentru că dacă ai marele noroc să prinzi serialul cu sezonul gata atunci e bine, însă eu sunt acel gen de om care o sa se culce la ora 3 de noapte doar să reușească să vadă cît mai multe episoade. Pe de altă parte dacă sezonul încă nu e gata trebuie să aștepti o saptămînă ori chiar mai mult pentru a vedea episodul următor, iar eu, cum am mai menționat, nu sunt om care poate să aștepte atîta. Totuși, mereu există un totuși, lucrurile se mai schimbă uneori. Așa că, surpriză….eu am ajuns să aleg să privec seriale și nu filme.

M-am gîndit că poate ai nevoie de cîteva recomandări dacă poate ai ajuns și tu să alegi serialele…așa că mai jos găsesti o listă bunicică și link spre trailerul fiecăruia.

1.The 100 – de aici a început totul. E vorba despre cum omenirea încearcă să se reîntoarcă pe Terra după mulți ani petrecuți în cosmos din cauza că planeta nu mai era locuibilă. De fapt, așa credeau oamenii însă realitatea de pe Pămînt era alta. Aveți 3  sezoane la dispoziție ca să aflați ce îi așteaptă pe cei 100 pe planeta noastră.

2.Mr. Robot – l-am îndrăgit din primele minute pentru ideea originală și actori buni și credibili. Pe scurt daca sunteți hacker sau măcar odata v-ați gîndit la faptul cum ar fi ca sistemul bancar să fie pus la pămînt și toți să fie liberi atunci go watch it!

3.Containment – ador așa gen de film ori serial. E vorba despre un virus, despre cum cei de la putere luptă cu el, despre cum încearcă oamenii să rămînă oameni chiar și în situații extreme. Aici găsești de toate – dragoste, acțiune, suspans, dramă… actori buni. Pentru mine așa gen de serial e ca o instrucțiune de unde poți învăța o groază de lucruri…în caz că într-o „bună” zi unul din scenariile din filme vor deveni realitate.

4.Humans – serial mai mult despre omenie decît despre oameni. De fapt, uneori oamenii au cea mai puțină omenie în ei. Serialul este despre viitorul în care roboții arată exact ca oamenii, iar unii din ei chiar gîndesc și simt ca noi. Desigur că unii vor accepta acest lucru, însă majoritatea vor fi speriați și vor refuza existența lor. Tu ai fi gata să locuiești cu o mașină vie?

5.Hunters – serialul perfect pentru cei ce cred că extratereștrii sunt printre noi. Eu cred în existența acestora, iată de ce m-a ținut în suspans episod după episod. Merită vizionat.

6.SECOND CHANCE – ce ar fi dacă ai putea s-o începi de la capăt?! Despre asta e acest serial (după cum reiese din denumire). Tehnologiile și oamenii geniali pot face minuni. Totuși aici găsești mult mai multe decît știință.

7.The Path – acesta e un serial mai „liniștit” dacă pot să spun așa. Evident că există suspans și o idee destul de bună dar avînd la bază credința, sau mai bine spus drumul pentru afirmarea unei alte viziuni asupra credinței, nu ai cum să te aștepți la lupte ori multă acțiune. E unul din serialele care te pune să reflectezi pînă unde ești gata să mergi pentru credința ta.

8.Outcast – e o simbioză între credință și lucruri paranormale, o luptă între bine și rău… Nu pot spune că e genul meu preferat dar îmi e interesant cine totuși va cîștiga în primul sezon.

9.WAYWARD PINES – serial despre un oraș închisoare, de unde nu există ieșire și în care poți fi fericit și în siguranță dacă joci după regulile lor. O să poată evada sau nu eroul principal..ghici.

În caz că te decidezi să vizionezi unul sau mai multe din ele, ori ai o listă de recomandari pentru mine atunci te aștept în comentarii cu ea ori cu opinia despre cele menționate mai sus.

Vizionare plăcută și nu uita să zîmbești!

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Dima Tapordei spune:

    Ooo,am cu ce-mi ocupa serile 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s